home first title test
In de oven worden de pizza’s met lange scheppen heen en weer geschoven over de hete, stenen bodemplaat om ze van een knapperige bodem te voorzien. Onze pizzabakkers weten precies waar het heter of minder warm is en voelen met de hand of de temperatuur goed is of dat er nog een blok hout bij moet. Gevoel voor het vak en ervaring gaan hier hand in hand. De deegballen die een etmaal hebben liggen rijzen, worden door een deegrolmachine en de losse pols tot een dun en soepel deeg gedraaid. Dan volgt het beleg met verse saus, allerlei groenten, kaassoorten, salami, ham, vis, schaaldieren. Het bakken vraagt enkele minuten. In de keuken worden salades en pasta’s bereid.
Reserveren?
Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.