OVER DE HOUTOVEN

Kom snel langs!

De oven die een centraal plekje in ons restaurant inneemt is in 2004 door de eigenaar zelf gebouwd. Er wordt er elke dag met liefde gekeken of die oven wel warm genoeg is om de allerlekkerste pizza’s te maken. De pizzabakkers voelen met hun hand precies of er nog meer hout in de oven moet, of de afzuiger even aan moet of dat alles precies is zoals het hoort.

De pizzabakkers werken nauw samen met de chefs uit de keuken, mensen in de bediening en de kassamedewerker om u een prachtavond te bezorgen. We hopen dan ook dat u snel (weer) langskomt. De Houtoven zou de Houtoven niet zijn zonder de (vaste) gasten die elke avond weer en wind trotseren om een plaatsje in te nemen in ons huis.


Nu ook elke maandag open!

Sinds januari hebben we nieuwe collega’s en is onze bezetting goed genoeg om ook elke maandag open te gaan.

Bel ons nu om te reserveren!


Contact

In de woorden van onze klanten

Over de Houtoven