BestellenWe krijgen vaak vragen over bestellingen en hoe ons bestellingssysteem werkt, omdat je kan opbellen en kan binnenlopen. Hieronder een duidelijk verschil tussen deze twee, zodat het wat duidelijker wordt voor jullie!

Opbellen

Je kunt bestellingen telefonisch doorgeven bij ons. We spreken dan een tijd af waarop je de bestelling klaarstaat voor je. We noemen dan de eerst mogelijke tijd – eerder kan niet, later wel.

Omdat we ook een restaurant zijn en mensen kunnen binnenlopen, móeten we kleine marges houden in deze afhaaltijden. We doen nog steeds ons uiterste best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Soms duurt het alsnog een uur, maar dan hoef je in ieder geval niet in de zaak te wachten en kan je het ophalen wanneer het klaar is.

Afhalen

Mensen kunnen altijd binnenlopen om te bestellen. Deze bestellingen worden tussen de afhaalbestellingen en de pizza’s voor ons restaurant door gemaakt. De wachttijden hiervoor variëren behoorlijk: het hangt af van de hoeveelheid pizza’s en de drukte. Vaak geven we het vooraf aan als er een lange wachttijd is.

Tip

In principe is het altijd het drukst tussen half 6 en 7. Wil je in die periode eten, dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk te bestellen. Bel je om 5 uur, dan kunnen we namelijk wel afspreken dat je pizza’s om 7 uur klaarstaan.

Over het algemeen is het vanaf half 8 weer rustiger. Vind je het niet erg om laat te eten, bel dan vooral later op de avond!

Heeft u een kleine bestelling en vindt u het niet erg om in de winkel te wachten, bestel dan vooral aan de kassa. Er is een grote kans dat deze bestellingen tussendoor kunnen worden gemaakt.